Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
claret-nou-llibre-histories-viure
Fotografia: Claretians.

CLARETIANS Històries per a viure, és el nou llibre del missioner combonià Justino Martínez que ha publicat l'Editorial Claret. Es tracta d’un llibre vivencial, on a través del seu testimoni personal l’autor narra com llegir la Paraula de Déu pot canviar i ha canviat la vida de moltes persones.

L’autor proposa una nova manera de llegir la Bíblia: explicant les històries del Poble de Déu per donar sentit i bellesa avui a la vida. L’enfocament d’aquest llibre és vivencial, ja fa que la Paraula de Déu toqui les persones. Segons l'editorial, el llibre "té un horitzó missioner que fa somiar".

A més, expliquen que la lectura personal o en grup pot arribar a ajudar a connectar els relats bíblics amb la vida. Aquesta nova edició ha estat revisada i molt ampliada, principalment pel que fa als llibres del Nou Testament.

Una vida dedicada a la formació bíblica missionera

En Justino Martínez, l'autor del llibre, és un missioner combonià nascut a Villambrán de Cea (Palència). Durant vint-i-cinc anys s’ha dedicat a la formació bíblica missionera de les comunitats del Brasil.

Des de fa alguns anys és professor de Bíblia en diversos centres teològics de Barcelona i València, i anima encontres bíblics missioners en parròquies com a “jardiner de la paraula”.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.