Pasar al contenido principal
Catalunya Religió
priora-vilafranca
Fotografia: Bisbat de Sant Feliu de Llobregat.

Bisbat de Sant Feliu La religiosa Maria Juliana Kanani Kilonzo ha estat escollida nova priora del monestir de la Mare de Déu del Carme de Vilafranca del Penedès de les monges carmelites. Kanani pren el càrrec pel trienni de 2024 a 2027 . El capítol d'elecció de priora, que ha tingut lloc aquest 27 de maig, ha dut a terme l'elecció d'acord amb el que determina el codi de dret canònic, les constitucions, l'ordinari general i el cerimonial de l'orde. 

El delegat episcopal per a la Vida Consagrada del bisbat de Sant Feliu de Llobregat, Josep Maria Henríquez, ha presidit el capítol d'elecció de priora de les monges carmelites en representació del bisbe de la diòcesi, Agustí Cortés. Henríquez ha estat acompanyat del secretari general i canceller de Sant Feliu, Joan-Pere Pulido.

Hi ha monestirs, entre ells el de la Mare del Déu del Carme, a Vilafranca del Penedès, que cada tres anys han de passar visita canònica i elecció de priora. El darrer de les monges carmelites va ser el 27 de març de 2021, quan es va sortir ja va ser elegida la mare Juliana Kinzaza. 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.