Salta al contenuto principale
MB
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
▶️ Casa Adret
Adreça (carrer i número)
Carrer de Salomó ben Adret 6
Municipi
Barcelona
Nom de l'entitat organitzadora
Institut d'Estudis Jueus de Barcelona
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Herència sefardita i vocacions contemporànies, amb Meir Buzaglo

Sessió en anglès

El Prof. Meir Buzaglo és el cap del departament de filosofia de la Universitat Hebrea de Jerusalem. Les àrees que investiga inclouen la filosofia de les matemàtiques, la filosofia de la física, la filosofia del llenguatge i la filosofia del judaisme. Entre els camps d'interès del Dr. Buzaglo es troben la Filosofia de Maimònides i Solomon Maimon. Fill del R. David Buzaglo, un dels més grans compositors i intèrprets jueus marroquins de piyutim, el Dr. Buzaglo, membre de la Fundació Avi Chai, és actiu en la revitalització d'aquesta tradició musical. És president del Moviment "Tikun" per a la renovació de la societat i la cultura a Israel.

Registrar-se per a la sessió de Zoom: https://www.ejbarcelona.org/ca/catedra-ben-adret

La Càtedra Ben Adret per al Pensament Jueu Contemporani convida pensadors de primer nivell de tot el món jueu a abordar qüestions i reptes crucials que enfronta la societat i la cultura jueva en el nostre temps.

Les sessions de la Càtedra es realitzaran amb la participació d'un grup d'estudi dedicat al "Beit Midrash Barcelona", així com en un format de webinar per als participants registrats.

Correu electrònic
info.ejbarcelona@gmail.com