Pasar al contenido principal
Autories

L’oferta de feina a Espanya continua creixent. Concretament, ho ha fet un 44,7% el 2021, segons l’informe Infoempleo d’Adecco. Una xifra que s‘ha recuperat respecte dels anys anteriors a la Covid-19, i que assenyala les enginyeries industrials entre les cinc professions amb més sortida laboral. "El nostre teixit industrial requereix professionals d'enginyeria" destaca, en aquest sentit, el director de l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), Andreu Moreno. Aquest juny, des de l’EUSS es prepara una nova Jornada de Portes Obertes pel pròxim dia 21 de juny per conèixer el centre i les instal·lacions. La inscripció prèvia es pot fer al seu web.

Sessió informativa i visita a les instal·lacions

"Conèixer de primera mà què és l'enginyeria és de molta ajuda per desvetllar la vocació", explica Moreno. Per això, l’objectiu de la jornada és mostrar les instal·lacions, conèixer l’experiència de l'alumnat i conversar en primera persona amb l’equip docent del centre.

Les Portes Obertes del 21 de juny arrencaran a les 18:00 h. La trobada es dividirà en dues parts: la primera consistirà en una visita als laboratoris i la resta d'instal·lacions universitàries, on les persones participants podran conèixer de primera mà les activitats formatives que s'hi desenvolupen; la segona part, a partir de les 19:30 h, serà una sessió informativa.

Gairebé tres dècades d’experiència i més de 2.000 enginyers i enginyeres

“Les persones que s’han graduat a l’EUSS gaudeixen d’una situació d’ocupació plena”, apunta Andreu Moreno. En els seus 27 anys d’història, l’EUSS ha format a més a 2.117 enginyers i enginyeres, la majoria dels quals, està actualment treballant. De fet, l’últim Informe d'Inserció Laboral EUSS 2020-2021 va apuntar que un 97% dels alumni llicenciats i llicenciades el 2014 està actualment en situació d’ocupació laboral.

L’Escola Universitària Salesiana de Sarrià oferta els graus en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, Enginyeria Mecànica, Enginyeria en Organització Industrial, Enginyeria en Energies Renovables i Eficiència Energètica, Enginyeria en Automoció i la doble titulació en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i Enginyeria Mecànica. Una oferta que també s’ha anat incrementant en els últims anys. De fet, aquest curs 2022-2023 s’estrenarà nou laboratori pel grau d’Enginyeria en Automoció.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.