Vés al contingut

(Pere Tarrés) La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL repeteix l’èxit de l’any passat i posiciona els seus graus com un dels millors llocs on estudiar. Segons un rànquing fet pel diari El Mundo, el grau d’Educació Social és el millor d’entre totes les universitats espanyoles. Pel que fa al grau de Treball Social, repeteix la tercera posició que ja va aconseguir l’any passat.

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés

En el curs 2015/2016, 800 estudiants es van formar a la Facultat Pere Tarrés a través dels seus diversos graus, màsters i postgraus, a través d’una metodologia basada en la qualitat de la docència, la participació activa de l’estudiant en tot el procés de formació, la importància de la pràctica i el contacte amb el món professional i també projectant-se a nivell internacional gràcies a l’intercanvi d’estudiants i de col•laboracions amb institucions i entitats estrangeres.

L’eficàcia i qualitat dels graus de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL es demostra amb el percentatge d’inserció laboral dels seus graduats, que s’enfila fins el 86%. A més, l’any 2016, es va convertir en el primer centre del Sistema Universitari Català en obtenir la certificació del Sistema de Garantia Interna de la Qualitat (SGIQ) per part de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU).

A més dels 2 graus de la Facultat Pere Tarrés, hi ha 4 graus més de la Universitat Ramon Llull que es situen entre els 5 millors centres on estudiar les seves especialitats: ADE i Dret d’ESADE i Educació Infantil i Publicitat i Relacions Públiques de Blanquerna.

El rànquing “50 carreras” de "El Mundo"

El rànquing avalua totes les universitats públiques i privades de l’estat espanyol, recull les 50 titulacions més sol•licitades pels estudiants el passat mes de juny i destaca les cinc millors universitats on cursar-les.

La guia de "El Mundo", presenta la dissetena edició del rànquing de les 50 titulacions més demandades i dels cinc millors centres universitaris on s’imparteixen. Per confeccionar aquestes llistes, s’han considerat 25 criteris valoratius, repartits en tres grans apartats. El primer és un qüestionari enviat a uns 2.000 professors de tot Espanya en el que es pregunta, entre altres qüestions, quins són els millors centres universitaris per impartir la seva titulació. El segon apartat recull les dades de la pròpia universitat – demanda universitària, recursos humans, recursos físics, pla d’estudis, resultats i informació de context (que suposa el 50% de la valoració final). Finalment, es tenen en compte altres estudis externs – resultats en rànquings internacionals, informes de l’Aneca, etc, - que suposen el 10% de la valoració final.

Temàtica
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.