(Carles-Maria Milà-Bisbat de Terrassa) En cada trimestre del curs escolar, la delegació episcopal d'Ensenyament del bisbat de Terrassa, com fan altres delegacions episcopals d'ensenyament, organitza una trobada de formació per al professorat de religió catòlica dels centres educatius d'Infantil, Primària i Secundària. El primer i tercer trimestre la trobada és d'àmbit diocesà, mentre que, en el segon trimestre, és interdiocesana, conjuntament amb les altres diòcesis de Catalunya.
Aquest dissabte es reuní el professorat de religió catòlica de la diòcesi de Terrassa, a la parròquia de Sant Pau de Terrassa. Va ser un matí intens iniciat i acabat amb pregària, i conduït per la formadora Inma Gándara, llicenciada en Filosofia per la Universitat de Navarra i professora d'Institut des de l'any 1989, professora i tutora en Master de Coaching familiar.
El tema de la trobada fou: "El docent cristià, protagonista de l'evangelització en el segle XXI", emmarcat en el projecte +H29 (escrivim el següent capítol dels Fets dels Apòstols!), promogut per Fundación Edelvives i l'Editorial Baula. Amb l'ajuda de Inma Gándara reflexionàrem junts, i compartírem dinàmiques, sobre temes com: Què és ser cristià?; l'Educació i la vocació de l'educador cristià; Lideratge i educació; Acompanyament.
Com sempre, aquestes sessions proporcionen als assistents, a més a més de continguts formatius rellevants, un espai de trobada entre els col·legues i amb el delegat episcopal, tots immersos en la noble tasca de contribuir a la formació integral dels nens i joves mitjançant l'ensenyament dels continguts curriculars d'assignatura de la religió sol·licitada (en aquest cas, catòlica), com és dret de les famílies per als seus fills i pràctica de la major part de països europeus.
Carles-Maria Milà Farnés és prevere i delegat episcopal d'Ensenyament del bisbat de Terrassa