Vés al contingut

El Diploma d’Especialització Universitària en Comunicació i Religió a l’Era Digital Blanquerna, que inaugura la seva vuitena edició el proper curs en format semi-presencial, ha generat ja una xarxa consolidada de professionals del sector que s’han especialitzat en el marc de la titulació.

Ells són els protagonistes de les pàgines d’història de la titulació i els millors testimonis del contingut, coneixements i experiència obtinguts amb el postgrau. Per què cursar-lo? Ells mateixos ho responen:

Amparo Gómez Olmos, delegada de mitjans del Bisbat de Sant Feliu.

“Obrir els horitzons a nous àmbits de la comunicació institucional i de l'Església. I fer bones coneixences amb el professorat i entre els companys”.

Xavi Roca Bas, delegat de mitjans del Bisbat de Girona.

“Conèixer les bambolines del periodisme religiós a casa nostra i al món i establir contactes professionals -i personals- de gran vàlua”.

Glòria Barrete, periodista a Catalunya Religió.

“El postgrau m'ha donat eines per entendre la importància del fet religiós a casa nostra i per comunicar aquest fet correctament. Les institucions religioses compten amb dinàmiques complexes i associades a conceptes difícils d'explicar. El postgrau facilita trobar mecanismes de traducció del llenguatge i ajuda a realitzar una comunicació més efectiva en aquest àmbit”.

Paris Grau, coordinador de projectes a Animaset Media i Comunicació.

“El postgrau em va permetre endinsar-me en el món de la comunicació, a la vegada que em suposava conèixer com s'estructuren i comuniquen diferents institucions religioses”.

Raquel Parici, economista i comunicadora del Bisbat de Vic.

“Revulsiu. El postgrau m’ha significat molt més que uns coneixement tècnics perquè és molt pràctic i els professors són de primer nivell. M’ha proporcionat molts contactes d’aquí i d’arreu del món. Una nova i millor manera d’entendre la comunicació religiosa. En definitiva, una visió mes àmplia i completa d’aquesta”.

Miquel Codolar, periodista de l’Agència Catalana de Notícies.

"Va suposar una aproximació a la comunicació del fet religiós des de tots els punts de vista i la coneixença d'un grapat de bona gent".

Dirigit per la Dra. Míriam Díez Bosch, directora de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura i vicedegana de Recerca, Postgrau i Relacions Internacionals de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL, té lloc un cop al mes i durant una setmana intensiva al juny.

La preinscripció és oberta al portal blanquerna.edu i al correu electrònic obs@blanquerna.url.edu

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.