La natura, els somnis, l’educació, els ideals democràtics, les ciutats, la música... formen part del patrimoni material i immaterial de tothom. Cal defensar amb força aquells espais que no es regeixen per la mesura del valor de mercat, sinó per la noció del que és útil per a tota comunitat, i que promouen una nova cultura de la solidaritat i la capacitat col·lectiva per preservar, crear i gestionar els béns comuns. Zygmunt Bauman, 11 de març de 2013
L’educació fa segles que és reconeguda com un bé comú, un dret de totes les persones, però no fa tant que és una responsabilitat compartida per dues institucions ben diferents: les famílies i els centres educatius. De l’estil de relació entre ambdues institucions, se’n desprèn un o altre estil educatiu. En temps difícils, és especialment important estrènyer les relacions humanes. El programa FEAC és una oportunitat per fer-ho i per fer més autèntica la Comunitat Educativa.
El programa FEAC vol impulsar les relacions horitzontals entre docents i pares i ajudar a la reflexió compartida entre els uns i els altres en temes educatius d’incumbència comuna. Per fer-ho, comptem amb els Butlletins FEAC i les Trobades FEAC, cinc de diferents cada curs, diferenciades per etapes educatives.
El fet que el programa estigui a punt de complir el 13è curs d’implantació, que més de 110 escoles l’estiguin aplicant i que cada curs se n’incorporin de noves són els nostres avals.
Accediu a tota la informació visitant el web http://www.escolacristiana.org/feac/ o posant-vos en contacte amb la coordinació de FEAC mitjançant email feac@escolacristiana.org