La Fundació Lluís Carulla lliura els premis Baldiri Reixac, que tenen com a objectiu guardonar treballs de docents, alumnes i centres d’ensenyament. Han resultat premiats diversos alumnes i professors de l’Escola Cristiana. La relació és la següent:
Premis als alumnes
- Estudi de les malalties associades amb el sistema circulatori, d’Alba Sanabra, alumna de 4t d’ESO Col·legi Cor de Maria de Valls. Professor: Pere Compte.
- Superar la leucèmia infantil, de Marina Casabella, Paul Lorton i Maria Gutiérrez, alumnes de 4t d’ESO Escola Maristes - Valldemia de Mataró. Professora: Eulàlia Salichs.
- Construcció d'un forn solar, dels alumnes de 2n d'ESO de l’Escola La Salle Bonanova de Barcelona. Professor: Joan Carles Calafat.
- Interpretant el Bestiari de Joan Oliver, dels alumnes de 1r d’ESO de l’Escola Vedruna de Tona. Professora: Ester Puig.
- Projecte Interdisciplinari. El petit príncep, dels alumnes de primària i 1r d’ESO Escola Escorial de Vic.
- Alifara, dels alumnes de llar d’infants, infantil, primària, ESO i batxillerat de l’Escola L'Horitzó de Barcelona. Mestres: tot l’equip de l’escola.
- Experiències per fomentar la comunicació en català entre l’alumnat. Conta contes per a la normalització lingüística a Rubí. Alumnes d’ESO Escola parroquial Nostra Senyora de Montserrat de Rubí.
- Projecte: La xocolata, dels alumnes de 3r de primària Escola Sagrats Cors de Torelló. Mestres: M. Pilar Besora, Jordina Cabré, M. Pilar Herrerias i Núria Tombas.
- La pagesia de Manlleu, 60 anys i tres generacions després, dels alumnes de 3r de primària Escola Casals- Gràcia de Manlleu. Mestres: Assumpta Pujol i Pilar Serra.
- Personatges il·lustres a l’Espluga de Francolí, dels alumnes de 3r de primària de l’escola Mare de Déu del Carme, de l’Espluga de Francolí. Mestres: Enriqueta Vilajoliu, M. Dolors Abel i Cristina Campos.
- Els Masanés. La història d’una família catalana des del segle XVII, de Guillem Ibáñez, alumnes de 2n de batxillerat de l’escola La Salle Manresa. Professora: Isabel Font.
- La sal a la Catalunya de l’època medieval, de Jordi Calzada, alumne de 2n de batxillerat del Centre d’Estudis Gresol de Terrassa. Professor: Josep Puy.
- Km 0, ni un pas més, de Judit Llobera, alumna de 2n de batxillerat de l’escola Vedruna de Balaguer. Professor: Antonio Closa.
- La L-2 segona línia defensiva de la República a Catalunya, de Santi Pérez, alumne de 2n de batxillerat de l’escola Immaculada Concepció de Barcelona. Professor: Xavier Queralt.
- Projecte Interdisciplinari, El petit príncep, dels alumnes de Primària i 1r d’ESO de l’escola Escorial de Vic. Mestres: Lluís Llord, Mercè Molas i Raquel Solà.
Premis als professors
- Va de contes. De la literatura escrita a l’oral i de l’oral a la digital. Imma Oliva i Adroher, del col·legi Jesuïtes Casp-Sagrat Cor de Jesús, de Barcelona.
Per l’encert en la reactualització de l’oralitat com a atribut inherent del fet literari gràcies a l'ajut de les tecnologies, que la fa especialment útil en el segon curs de batxillerat per assolir no només les competències específiques de la matèria (la comunicativa, l’estètica i la literària), sinó també la competència digital. Així mateix, les nombroses eines i recursos TIC emprades pels estudiants al llarg del curs faciliten el treball cooperatiu i afavoreixen la creació multiformat, d’una manera que acosten el procés d'aprenentatge dins de l'aula a les experiències digitals dels joves.
Premis a experiències que fomentin la comunicació en català entre l’alumnat dins i fora de l’aula
- Conta contes per a la normalització lingüística a Rubí, dels alumnes d’ESO de l’escola parroquial Nostra Senyora de Montserrat de Rubí. Professora: Anna Rusiñol.