Vés al contingut

En aquesta època que ens ha tocat viure, allò visual predomina per sobre de moltes paraules. Ens arriba més una imatge impactant, que una descripció precisa i exacta. Només cal veure que el fenòmen de les xarxes socials (per exemple instagram) es basen en la imatge com a reclam quasi bé absolut.

Al Sagrat Cor tenim els nostres propis símbols visuals, i entre ells en destaca un: la figura de Mater Admirabilis, que celebrarem aquest proper dijous dia 20 d'octubre. Mater va ser pintada per una postulant, Paulina Perdrau, i s'ha convertit en la icona de les escoles del Sagrat Cor arreu del món. La seva serenitat, disposició... atrauen a aquell qui la contempla.

En concret, en destaco avui l'instant en que s'emmarca: el llibre al costat, el fus a l'espera, la mirada cap a l'interior.... No ens estarà expressant la necessitat d'aturar la feina per tal de retrobar-ne el sentit? No serà que sense aquestes pauses la vida se'ns escapa? No serà aquesta l'oportunitat de fugir de la simple eficàcia deshumanitzada?

Mater, icona del Sagrat Cor a tot el món, un repte per a la nostra vida.

Grups

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.