Vés al contingut
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Inauguració: Espai Francesca Bonnemaison
Adreça (carrer i número)
Carrer de Sant Pere Més Baix, 7
Telèfon
93 457 69 80
Municipi
Barcelona
Nom de l'entitat organitzadora
Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós (AUDIR)
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

La Nit de les Religions.

El 14 i 15 de setembre de 2019 se celebra la quarta edició de La Nit de les Religions, una jornada d’activitats en la qual diverses tradicions religioses i conviccions de Barcelona obren les portes dels seus centres i conviden a participar tota la ciutadania.

L’acte inaugural de la jornada es durà a terme el dissabte 14 de setembre, a les 12.30 h, a l’Espai Francesca Bonnemaison (carrer de Sant Pere Més Baix, 7). Les persones assistents podran gaudir d’una interpretació musical de cançons de diverses cultures del món a càrrec del grup Burruezo & Medievalia Camerata.

Durant tota la jornada del dissabte 14 i el matí del diumenge 15, es duran a terme les activitats organitzades per les 53 comunitats i entitats participants, entre les quals estan previstes visites guiades, tallers, actuacions musicals i teatrals, conferències i degustacions de menjar típic, entre altres iniciatives. Els programes, els horaris i les adreces d’aquestes activitats es troben detallats en aquest fullet, així com al web de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (www.audir.org/lanitdelesreligions) i a l’aplicació per a telèfon mòbil «La Nit de les Religions», que es pot descarregar a App Store i a Google Play Store.

El principal objectiu de La Nit de les Religions és generar un espai de trobada i coneixement de la diversitat de religions, espiritualitats, conviccions i cosmovisions presents al nostre país. Una oportunitat per al diàleg en què la ciutadania es pot acostar a conèixer la diversitat de la ciutat.

Aquesta jornada és una iniciativa de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (AUDIR), i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”.

«El contacte entre religions és bo. Tothom hauria d’escoltar i respectar les doctrines professades pels altres. I si hi ha motiu per a la crítica, s’hauria de fer de manera afable» (Asoka, edicte dotzè, segle III aC).

#nitreligions2019

Imatge eliminada.
Correu electrònic
lanitdelesreligions@audir.org