Sesshin, vol dir tocar l’esperit, entrar en intimitat amb un mateix, concentrar-se en zazen sobre el cos i l’esperit en unitat
PROGRAMA
Dissabte 29
- Primer zazen: 7: 00h
- Genmai (esmorzar tradicional del zen)
- Introducció a la postura: 10: 00h
- Segon zazen: 11: 00h
- dinar
- Tercer zazen: 15: 30h
- Quart zazen: 18: 30h
Diumenge 30
- Primer zazen: 7: 30h
- Genmai
- Segon zazen: 11: 00h
- Fi de la pràctica: 14: 00h
Inclou: Genmai del dissabte i diumenge, dinar del dissabte i cafè.
REGISTRE
Recomanem inscriure en el Dojo mateix o per e-mail o telèfon almenys una setmana abans de la sesshin (per a comandes de menjar … etc).
MESTRE Soko
Pierre Leroux va trobar el zen el 1986 a la ciutat francesa de Rennes, i des de llavors ha continuat ininterrompudament amb la pràctica. Durant deu anys va participar en totes les sesshin i intensius al Temple Zen La Gendronnière, fundat pel Mestre Taisen Deshimaru, durant els quals va complir amb tasques a la cuina del temple. El 1991 el Mestre Kosen, successor i hereu del Dharma del Mestre Deshimaru, l’ordena monjo al Temple de la Gendronnière.
És a partir de 1993, quan el Mestre Kosen crea la seva pròpia sangha, que es converteix en el tenzo (responsable de la cuina en un temple zen) històric del seu sangha.
Entre 1995 i 1999 va participar de l’etapa de Kosen a Amsterdam.
El 1999 cofunda el Dojo Zen de Barcelona Ryokan i a l’octubre de 2009 rep la transmissió (shiho) de mans del seu mestre, Kosen, al Temple zen de l’Kosen Sangha, Yujo Nyusanji, passant a ser el mestre Soko. En l’actualitat practica i dirigeix intensius en Mèxic, Amèrica Llatina i Europa.
Segueix formant nombrosos deixebles en la pràctica del zen i del samu.