Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
Josep Closa
Foto: Vedruna Catalunya Educació

Vedruna L’actual director general de la Fundació Vedruna Catalunya Educació, Josep Closa, ha estat elegit com a nou president de l’Associació Professional Serveis Educatius de Catalunya, l’APSEC, que aplega les titularitats de les escoles associades a l'Escola Cristiana i juga un paper important a l'hora d'incidir en les polítiques que afecten l'escola d'iniciativa social. Pren així el relleu en el càrrec a Joan Vila, vinculat a l’Escola Pia de Catalunya, que n’ha estat president en el darrer mandat.

En el marc de l’assemblea també s’ha fet el relleu de la vicepresidència i de diverses vocalies, amb la incorporació d’Ester Gironès de l’ETP Xavier de Barcelona, la germana Desi Moreno d’Escolàpies, Loreto Rubio de Maristes, Natàlia Mangado de Pare Manyanet i Antoni Aguilar d’Escola Pia de Catalunya.

Josep Closa Canudas (Avià, 1965) és mestre i psicopedagog. Va ser director general de l’escola Vedruna Berga i des de la seva fundació el 2016 és el director general de la xarxa de 37 escoles Vedruna, que tenen presència en 33 municipis. Des de l’Equip de Gestió de la Fundació es valora aquesta elecció com un reconeixement a la tasca que les escoles Vedruna fan com a xarxa educativa arreu del país.

Els darrers anys l’APSEC s’ha compromès amb el model d’Immersió Lingüística i amb el Pacte Contra la Segregació Escolar, i ha visibilitzat la seva tasca de compromís social amb la campanya l’Escola de la gent, que dona veu a tota l’escola concertada. 

Temàtica
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.