Salta al contenuto principale
El pessebre de Corbera
El pessebre vivent de Corbera

CR Torna el Pessebre Vivent de Corbera per la seva 60a temporada. Com a novetat, el Pessebre ha inaugurat unes noves oficines corporatives situades a pocs metres de l’entrada principal del recinte i ha realitzat una important millora en nous equipaments de so i d’il·luminació. L'associació Pessebre Vivent Amics de Corbera, entitat que s'encarrega d'organitzar l'espectacle des de l'any 1962, inaugurarà la temporada el pròxim dissabte 2 de desembre a les 18 h. Es preveuen 50 espectacles en els propers mesos.

Les novetats més importants per aquesta nova edició és la inclusió d'un nou quadre escènic de romans, que vigilaran el municipi de Natzaret i les noves oficines corporatives situades prop de l’entrada del recinte que servirà per a oficines i un segon espai per guardar part de l’escenografia del recinte. També s'han incorporat nous equips de so d’alta qualitat, que permet una millora substancial en la sonorització del recinte, així com la millora de la il·luminació de diversos quadres escènics.

El Pessebre, en xifres

L'espectacle de Corbera va rebre la passada temporada el pessebre 28.000 visitants i va superar la simbòlica xifra d’1 milió de visitants, acumulats des de 1962. En el Pessebre Vivent de Corbera hi participen 250 voluntaris en un entorn natural de més 14.000 m2 i 700 m de recorregut, que fan les seves representacions tots els caps de setmana i vigílies de festius, fins al dissabte 13 de gener de 2024. La gran majoria dels quals són veïns i veïnes del municipi que hi participen, representant diverses escenes nadalenques i de tradicions catalanes.

El Pessebre es desenvolupa en un entorn privilegiat de més de 14.000 m2, situat a la Penya del Corb de Corbera de Llobregat. Els visitants passegen dins d’un pessebre a mida real, en un circuit de més de 700 m, on poden anar gaudint de 16 quadres escènics com ara l’anunciació, els pastors, el Naixement a la Cova, la vida a Natzaret, el mercat, així com diverses escenes d’oficis artesanals catalans, el cagatió, entre d’altres.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.