Pasar al contenido principal

(Catalonia Sacra) El programa d'aquesta segona edició inclou ponents d'alt nivell. Aquesta edició vol aprofundir en el lligam tècnic, històric i artístic entre la basílica de Santa Maria del Mar i la Seu. És per això que la ponència d'obertura serà "La construcció de Santa Maria del Mar i la seva sintonia amb la Seu de Manresa", a càrrec del Dr. Joan Domenge (Universitat de Barcelona).

Completen el llistat de ponents la Dra. Francesca Español (Universitat de Barcelona), Mn. Joan Hakolimana, rector de la basílica, Carme Masdeu i Luz Morata, especialistes en restauració de teixits, el Dr. Miquel Mirambell (Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya), Jaume Soldevila Segura i Jaume Soldevila Ribera, arquitecte i aparellador de la Seu i el Dr. Francesc Miralpeix (Universitat de Girona).

L'objectiu d'aquesta segona edició és que els guies que ofereixen visites al temple puguin incorporar nous coneixements al seu discurs. Les jornades també estan obertes a aquelles persones interessades en la matèria.

L'any 2018 es va celebrar la primera edició de formació de la Seu de Manresa que també va consistir en dues jornades amb tres ponències cada dia. En aquella edició hi van participar 30 assistents.

La vocació de la Seu és oferir cada any un programa de formació amb l'objectiu de què els guies que ofereixen visites guiades al temple puguin incorporar coneixements al seu discurs i que totes les persones interessades en els temes proposats pugui participar-hi.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.