Vés al contingut
blog-ruth-deu-manaments
Fotografia: Canva.

No fa gaires dies, sentint les notícies de la ràdio, em va sorprendre un comentari del periodista, ja que com sol passa moltes vegades en els mitjans de comunicació més que informar, avui en dia ens expressen les seves opinions.

I em sembla magnífic que les persones tinguem opinions, és el que jo faig amb aquests articles, però no em sembla gens bé, en els espais informatius, suposo que és per aquest motiu que no sabem on comença la informació i on les opinions.

En definitiva, em vaig sorprendre quan donaven la notícia de què el debat entre els dos candidats a la presidència dels Estats Units, mostrava una clara victòria pels republicans, i això podria significar un retrocés com s’estava veient en alguns dels estats, on s’estava imposant la lectura dels Deu manaments a les escoles.

Francament, encara estic astorada després dels dies, intentant entendre quin retrocés o mal pot fer la lectura i el seguiment dels Deu manaments.

Bàsicament, són un cos ètic que han marcat el progrés del nostre món i estan en les bases dels drets humans.

Tanta fòbia a la tradició jueva-cristiana em recorda el que diu Jesús: “Us he dit tot això perquè en mi trobeu la pau. En el món passareu tribulacions, però tingueu confiança: jo he vençut el món.” Joan 16:33

El missatge del evangeli es un missatge de pau i del amor que Déu te per nosaltres.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.