Cicle de Diàlegs d’espiritualitat: Set d'infinit, organitzat amb la col·laboració del diari ARA i sota la direcció intel·lectual i moderació a càrrec de la filòsofa Mar Rosàs Tosas, doctora en filosofia i professora titular a la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Blanquerna. Alguns dels diàlegs comptaran amb la moderació d'Anna Serra Zamora, doctora en Humanitats i especialista en Sant Joan de la Creu.
El diàleg del dijous 24 d'octubre; per què abracem noves religions?, comptarà amb la presència de Ramon Sarró, antropòleg, i de Mar Griera, professora de sociologia a la UAB.
Cada vegada més, persones del nostre entorn adopten religions que venen d’altres contextos. En algunes ocasions, les abracen completament; en d’altres, n’adopten només algunes creences espirituals, sovint de religions orientals. El cert és, però, que l’arribada d’altres religions no és un fenomen nou. Per posar només un exemple, la colonització va implicar que a molts indígenes se’ls imposessin religions diferents de les autòctones. Què succeeix, quan arriben religions de fora? Què es descobreix respecte de les pròpies creences? Es pot descobrir que ja es creia en Déu, com suggereix Ramon Sarró a propòsit d’algunes comunitats que van ser colonitzades?
I, en el nostre context actual, per què s’adopten noves religions?