Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Salesians) Els Salesians de Rocafort de Barcelona van acollir la trobada anual de les Juntes de les AMPES de les Escoles Salesianes d’Andorra, Catalunya, Ciutadella i província d’Osca per reflexionar conjuntament sobre l’acció pastoral amb les famílies. La trobada es va fer el dissabte a Rocafort coincidint amb el 125è aniversari que celebra aquesta escola.

Va conduir la reflexió en Jaume Bernadet, pare de família i coordinador de pastoral de Salesians Sant Vicenç dels Horts. El punt de partença va ser una reflexió més àmplia que un grup de treball format per salesianes, salesians religiosos i cooperadors pertanyents al moviment familiar Llars Don Bosco han dut a terme en els darrers anys per tal d’enfocar la Pastoral Familiar des de l’estil salesià.

Amb una metodologia senzilla i pràctica, es va animar als membres de cada Junta a analitzar els principals escenaris de interrelació amb els pares que es donen en l’àmbit d’una escola, veure què es fa i com, apuntar a mantenir aquells elements més reeixits que es tenen i plantejar els que caldria incloure en el pla pastoral per a les famílies.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.