Vés al contingut
La TDT ja està entre nosaltres i serà una convidada que viurà a casa nostra durant molts anys. Amb la seva arribada, el panorama televisiu ha començat a canviar i aquests canvis són, només, una anticipació del que vindrà. I això, limitant-nos a parlar de la TDT, perquè si afegíssim els canvis que ens aporten, i ens aportaran, les noves tecnologies de la comunicació, ens caldria un altre article.
Malgrat que, per raons històriques, en aquest país no hi ha una gran presència religiosa als mitjans de comunicació, el cert és que en tot aquest panorama hi ha una petita programació.
El debat que hem obrir, inicialment a casa, és preguntar-nos com podem garantir els drets, que fins ara ens ha costat tant aconseguir, per mantenir i ampliar la presència de programes religiosos a la televisió i a la ràdio de titularitat pública d’aquest país.
Si nosaltres, que som els que hi estem més directament implicats i interessats, no obrim aquest debat i presentem les nostres iniciatives, quan es prenguin les decisions sobre els nous canals digitals i les noves programacions no hi serem comptats.
Com diu la famosa dita històrica: ara és l’hora, companys. Ara és l’hora.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.