Vés al contingut
La nostra és una societat pluralista. I aquest pluralisme està garantit, o millor dit: hauria d’estar garantit, per uns mitjans de comunicació plurals. I dins d’aquesta pluralitat s’ha d’escoltar la veu cristiana que no és una, que és múltiple i diversa però que, en el fons, és una veu cristiana.
Ha arribat el dia en què cal que els mitjans de comunicació cristians ens apleguem al voltant d’una mateixa Taula: per defensar el nostre dret a existir, per difondre la nostra pròpia existència, per promoure valors cristians que compartim.
Ens podem posar d’acord en aquesta proposta?
Sigui o no el dia, que tan de bo entre tots entenguem que és el moment, ens cal prendre consciència de la necessitat de potenciar els mitjans de comunicació i els programes cristians ja existents i els que puguem crear, en el seu moment, de nous.
Defensar el que és nostre, entendre que el Regne de Déu no acaba a la porta de l’Església Local, sinó que s’ha d’encarnar més enllà d’aquesta porta forma part de la missió que ens ha estat encomanada.
I en aquesta missió els mitjans de comunicació són essencials.
Ho podem fer sols.
Cadascú pel seu costat.
Hi ha molt bona part de la nostra feina que és i ha de ser així. Però hi ha també una part que és millor quan la fem plegats. Sense banderes i sense etiquetes. Tots plegats. Sota una mateixa proposta. Com diria l’Evangeli de Mateu: per proclamar que el Regne del Cel s’ha acostat a tots nosaltres.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.