Vés al contingut

El temps del silenci ha passat a la història. El temps de formar part de la història ha començat. Per aquesta raó, l’any 1997 es va celebrar el Primer Congrés Protestant de Catalunya. Es va convocar sota la proposta de que havia arribat l’hora de la Normalització Religiosa- encara pendent, per cert-. Pocs anys més tard, el 2001, es va celebrar el Segon Congrés. Ara, quan faci 10 anys de l’anterior, se celebrarà, el desembre del 2011, el Tercer Congrés.

El lema del III Congrés és “Escoltant-nos els uns als altres”. Per aquesta raó, s’ha convocat una trobada multisectorial a fi d’establir el mètode de treball. D’aquesta manera s’ha volgut que també el mètode de treball sigui la resultant “d’escoltar-nos els uns als altres”.

Una de les conclusions a les que s’ha arribat és que, a més d’escoltar-nos entre nosaltres, hem de saber escoltar el que diu la societat religiosa i civil que ens envolta.

Algú va preguntar: Encara no ha arribat l’hora que també la societat catalana ens escolti a nosaltres?

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.