Vés al contingut

Amb una erudita conferència del Degà de la Facultat de Teologia de Catalunya, en Armand Puig, “Qüestions de vida cristiana” ens convida a acostar-nos, un cop més, a la Bíblia.

La seva aproximació és una proposta multidisciplinària inspiradora.

En una terra de grans biblistes, tal i com es reconeix en el text Editorial, cal tornar, un i un altre cop, a la Bíblia i fer-ho, tal i com ens ha recordat el conferenciant, des de l’honestedat.

Mai n’hi ha prou de Bíblia, perquè sempre el que ens resta per descobrir és molt més que el que ja hem aprés. Per aquesta raó, tots els esforços espirituals i intel·lectuals que ens ajudin a aprofundir més en la Paraula de Déu resulten imprescindibles en una societat cada cop més allunyada de la fe cristiana.

En Gianfranco Ravasi, President del Pontifici Consell de la Cultura, ens recorda unes encertades paraules del danès Soren Kierkegaard, Copenhague (1813-1855), quan diu. “Jo no llegeixo Job amb els ulls, com es llegeix un altre llibre, sinó que me’l poso sobre el cor... Cada paraula seva és aliment, vestidura i bàlsam per a la meva pobra ànima”.

Sigui per raons d’espiritualitat o sigui per raons d’entorn cultural o per ambdues alhora, és bo i oportú que els cristians tornem tants cops com faci falta a la Bíblia per descobrir la veritat que en ella trobem.

Tal volta, en aquesta invitació de tornar tants cops com faci falta a la Bíblia, aquesta vegada ens sentim convidats, els uns i els altres, a promoure plegats el seu coneixement a la resta de la nostra societat.

Tal volta aquest és un bon dia perquè les Esglésies Cristianes de Catalunya es apleguem per donar a conèixer, tal i com es recorda l’Editorial de “Qüestions”, que LA BIBLIA ENS REVELA LA MANIFESTACIÓ DE DÉU.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.