Vés al contingut

Cristina Kaufmann, vídeo a Internet

Fa cap a tres anys ja vaig parlar en aquest bloc del documental-entrevista a la recentment finada Cristina Kaufmann (aquí part dels seus escrits) produït per Eulogos Media. El treball dels germans Francesc i Joan Grané el podeu trobar a internet clicant aquí. És fantàstic. No dic res més.

Tu seras la même, mais une autre

Marc Lavoine - La Semaine Prochaine from mona kuhn on Vimeo.

font>

Em va agradar aquest vídeoclip realitzat per Mona Kuhn, una excel·lent fotògraf brasilera, sobre una cançó de Marc Lavoine. M'agrada el joc que presenta sobre el desig ("je l'attends (...) oui je t'entends, je te vois", "ho espero, et sento, et veig") de coneixement i descoberta contínua de l'altre (t'espero com sempre però sempre seràs un altre, ve a dir la cançó). Estimar és com dir que mai no en tenim prou, però també que mai no hem de colmar del tot el desig talment com mai acabarem de conèixer del tot aquella persona qui estimem. Aquesta distància respectuosa (el vidre) que ens fa emergir, admirar i descobrir la grandesa de l'altre, d'haver-nos descentrat, i recrear-nos a partir d'aquí.

Grups

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.