Vés al contingut
Per Jordi Llisterri i Boix .

Llegeixo a Vida Nueva –amb disseny renovat- a Juan Rubio, director de la revista, que diu: “Tot indica que es prepara una bateria de sacerdots que seran promoguts a l’episcopat. Alerta amb aquesta fornada en què es podria trencar la línia liderada pel cardenal Rouco. Un nou nunci, Fratini, diplomàtic perspicaç i que, pel que m'expliquen, aprèn ràpid. Asseguts ara a la taula de la poderosa Congregació per als Bisbes estan l’exnunci Monteiro, el cardenal Cañizares i el jesuïta Ladaria, veus espanyoles. Hi haurà gir, encara que desconeixem cap a on. S'espera una nova fornada ben equipada intel·lectualment, amb mostrada capacitat per concretar projectes vocacionals i una valenta fidelitat al Magisteri, especialment en matèries morals. Us convido a donar una ullada al perfil dels nous bisbes francesos. Aquí s'apunta el perfil requerit per a l'Església espanyola.”

Doncs, a veure; perquè Solsona és ja només cosa d’uns mesos. Aquest cap de setmana hi ha estat l’arquebisbe Ladaria, i potser ha pogut prendre mides.

Grups

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.