Vés al contingut

Un any més, la Basílica de Montserrat acollirà la Vetlla de Santa Maria la vigília de la festivitat de la Mare de Déu de Montserrat, la nit del 26 d’abril. Enguany, la pre-Vetlla serà organitzada per la Delegació de Joventut de l’Arquebisbat de Tarragona amb el grup de música Canta la Teva Fe (CTF).

20 d’abril de 2011.- Molts joves de les diòcesis amb seu a Catalunya seran presents a la Vetlla de Santa Maria en un any clarament marcat per la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) i els Dies d’Acollida Previs a les respectives diòcesis. Serà un bon moment, doncs, de posar en mans de Maria tota la preparació que s’està duent a terme i encomanar que aquesta experiència doni molts fruits a la nostra església. La pre-Vetlla començarà a les 21h i anirà a càrrec de la Delegació de Joventut de l’Arquebisbat de Tarragona amb l’acompanyament del grup de música Canta la Teva Fe (CTF). Aquest grup ha estrenat recentment nou disc titulat «De la ciutat Estel» dedicat a Maria amb motiu de les Festes Decennals de Valls i la clausura de l’Any Jubilar de la Mare de Déu de la Candela. Una hora més tard, a les 22h, tindrà lloc la Vetlla de Santa Maria a la Basílica. A la Vetlla, presidida pel bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Mons. Agustí Cortés, hi serà present l’escolania de Montserrat.

HORARI
21h- Pre-Vetlla de Montserrat amb el grup de música Canta la Teva Fe.
22h- Vetlla de Santa Maria de Montserrat a la Basílica, presidida per Mons. Agustí
Cortés, bisbe de Sant Feliu de Llobregat.

Centre de Coordinació Pastoral del Santuari
ccpastoral@santuari-montserrat.com
Telf. 93 877 77 66
Informació de contacte SIJ
Anna Robert Fustero
Coord. Comunicació SIJ- JMJ
Telf.: 977 23 34 12 ext.271
Email: info.jovesij@gmail.com

Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.