Vés al contingut

(Delejot) Amb aquest clar missatge, quatre joves de l’escola de Sant Domènec de Tarragona van conduir una dinàmica sobre el voluntariat dels Dies d’Acollida JMJ engrescant als responsables de parròquies i escoles que acolliran joves de l’11 al 15 d’agost. Aquesta cinquena trobada de preparació va tenir lloc el passat Imatge eliminada.dissabte 21 de maig a la Casa dels Concilis de Tarragona.

Moltes joves com ells ho tenen clar: «Comença el compte enrere i perquè tot vagi bé i els joves se sentin acollits com a casa necessitem voluntaris que ho facin possible». Partint d’aquesta constatació, la trobada de preparació es va centrar en la necessitat d’aconseguir voluntariat per a fer possible tot el que s’està preparant amb tanta il·lusió.

La dinàmica entorn del voluntariat va anar precedida d’una catequesi entorn el lema «ferms en la fe» i dos testimonis, un sobre la visita del darrer grup d’Orleans i un altre sobre la preparació de l’Acollida a l’arxiprestat de Reus. Durant la trobada també es va presentar el programa d’activitats dels Dies d’Acollida posant èmfasi en el Dia de la Diòcesi (Dia 14 d’agost) on més de 6.000 joves es reuniran a Tarragona i altres qüestions més organitzatives com el càtering.

Dissabte dia 16 de juliol al matí, festivitat de la Mare de Déu del Carme, hi haurà una trobada dirigida exclusivament als voluntaris dels Dies d’Acollida JMJ per donar a conèixer els espais i el funcionament del Dia de la Diòcesi (diumenge 14 d’agost).

(veure fotos al flickr)

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.