Vés al contingut

La delegació de pastoral juvenil de la Companyia de Jesús a Catalunya ha renovat el seu web site TSKV(v2) presentant-lo en un format a mig camí entre els blocs i la revista digital.

tskv_v2.jpg

Per altra banda, la web també anuncia: "Després d’unes setmanes de corredisses i suors, us anunciem la vuitena edició de la Pasqua Jove Claver: APASSIONATS.
En paraules del nostre cap, l’Enric Puiggròs, la Pasqua Jove és una “invitació a la VIDA, una vida que ens porta al cor del món”. APASSIONATS vol animar-nos a viure apassionadament com va fer Jesús. Viure apassionats per l’amor del Pare, apassionats per la vida, pels altres, per la nostra missió. En aquesta Pasqua, volem reviure a fons els últims dies de Jesús i anar a fons amb nosaltres mateixos.
APASSIONATS: Quatre dies per a créixer en experiència espiritual, en autoconeixement, en convivencia… i també, quatre dies per fer nous amics, per riure i per disfrutar d’una altra manera de viure les vacances de setmana santa!

Del 21 al 24 d’abril al Col.legi Claver de Raimat (Lleida)."

Vídeo del "makin'of" de la sessió fotogràfica del cartell:

Quan? Del dijous 21 al diumenge 24 d'abril.

On? Al col·legi Claver de Raïmat, Lleida.

Anada i Tornada Sortida des de Barcelona: Concentració el dijous 21 d’abril a les 8:45h al Palau Reial. Sortida en autocar a les 9:00h.Arribada a Barcelona el diumenge 24 d’abril a les 13:30 a Palau Reial.

Preu: 70€*(*60 € si no s’utilitza l’autobús.)

Modalitat Itinerant: Aquest any hem canviat l’antiga modalitat de sil·lenci/recés per una nova experiència. Es tracta de la modalitat itinerant, viure la Pasqua caminant de Cervera a Lleida seguint el camí de Sant Jaume.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.