Vés al contingut

estacio3.jpg

Aquest proper divendres 15 torna a haver-hi "Estacions d'Enllaç" a Lleida i Barcelona. Definitivament la pastoral juvenil agafa l'Avant!.

A ponent, la delegació de joves de Lleida ens informa en el seu blog que l'acte de l'estació d'enllaç tindrà lloc a la remodelada Acadèmia Mariana a les 22:00h la representació del "Evangeli Anònim". L'obra és un monòleg escrit i interpretat per Albert López Vivancos. L'argument: un nen veu passar a Jesús i el sent parlar al poble. Ara, 20 o 25 anys després, recorda el que va veure, el que va sentir que li va passar després a Jesús i com ha anat la seva pròpia vida.

A orient, la delegació de joves de Barcelona ens informa a la seva web que l’acte de l’estació tindrà lloc al Casal Loiola i du per títol “Humor diFErent”. Serà una sessió de risoteràpia dirigida pel Josep Maria Nonay, col·laborador del Departament de Pedagogia de la Fe de la Fundació Pere Tarrés.

Per als qui vulgueu saber més sobre què són les estacions d’enllaç mireu aquest vídeo promocional de la delegació de Lleida, o les fotografies de la primera estació d’enllaç d’aquest curs a Barcelona.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.