Vés al contingut

El proper diumenge 10 d’octubre, a les 8 del vespre, a la Capella del Seminari de Tarragona, tindrà lloc la inauguració de l'Espai Tabor, una iniciativa novedosa que presenta la Delegació de Joves del Bisbat de Tarragona (DELEJOT).

L'esdeveniment, que es preveu que tingui lloc cada segon diumenge de mes, vol ajudar especialment a joves universitaris a trobar un espai de relació calmada amb el Senyor en la celebració de l'eucaristia amb un acurat treball d'ambientació i litúrgia. El nom de l'experiència, Espai Tabor, fa referència al que és el cim més alt de Galilea i lloc de trobada bíbblic entre Déu , Jesucrist i la humanitat. Així, es vol presentar la Capella del Seminari, situada al cim de Tarragona, com el tabor tarragoní, lloc de trobada amb el transcendent.

Aquesta iniciativa de pastoral juvenil parteix de l'activitat "La messe qui prend son temps", una eucaristia per a joves que porten a terme des de fa deu anys els jesuïtes de Paris amb un ressó favorable. Catalunya Religió en va parlar aquí.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.