Vés al contingut

[HOMILIA C-FS-CORPUS CHRISTI (Lc 9,11-17)]

suma-y-multiplica.jpg

No és que vulgui trobar-li cinc peus al gat, però no em conformo amb pensar que el sentit d’aquest episodi de la multiplicació dels pans sigui simplement que hem de ser bones persones i compartir el que tenim. No perquè no sigui cert, quedi clar, sinó perquè és insuficient. És cert que cinc pans i dos peixos poden donar molt de sí quan es comparteixen, el que costa més d’entendre és que puguin arribar a nodrir cinc mil persones i encara omplir-ne dotze coves amb les sobres. Aquí hi ha una desproporció que cal entendre d'una altra manera si no volem reduir el text a una moralina edificant.(seguir llegint)

L'AMBÓ neix d'un grup de persones de Lleida, que volen trobar-se un cop a la setmana per escoltar, pregar i compartir la lectura de l’Evangeli que es proclama a l’eucaristia del diumenge. L’Ambó està obert a tothom que ho desitgi, especialment universitaris i joves professionals, i cadascú decideix amb quina freqüència vol o pot participar. No es tracta de "treure l'entrellat" del text, sinó de deixar-nos interpel·lar per la Paraula de Déu, adreçada a les nostres vides.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.