Vés al contingut

(Alexis Bueno / TSKV) El proper divendres 15 d’octubre, a les 21h00 tindrem la primera Estació d’Enllaç del curs: a la Sagrada Família. Un temple que està a punt de ser “dedicat” (és el terme tècnic!) pel Papa, el diumenge 7 de novembre.

estaciosafa.jpg

Volem trobar-nos sobre tot amb la figura de Gaudí (representada per l’actor Joan Pera) i amb el seu gran somni: unes grandioses torres que enmig de la gran ciutat apuntin al cel, que tot l’edifici sigui testimoni i record del Déu que vol fer-se present a la nostra vida.

Primera Estació d’Enllaç, li hem volgut dir “Estació Central: Crist”. Perquè el somni de Gaudí enllaçava amb el somni de Jesús: una humanitat reunida, un banquet per a tots. I aquest somni es torna pregunta per a cada ésser humà, per a cada jove: acceptes el repte de fer teu aquest somni? En aquesta Estació Central de la Sagrada Família, doncs, us convidem a enllaçar el somni de Jesús, el de Gaudí i el vostre propi somni.

En la vida de Gaudí (ens ho transmetran un actor a través de la paraula i un grup de dansa a través del gest i la música), aquest somni passà per la crisi, per la nit, vorejant la desesperació.... Antoni Gaudí hagué d’anar a fons, a les arrels del somni que primer el va posar en marxa. I això serà simbolitzat pel nostre descens per la Cripta de la Basílica. Allà descobrirem de quina manera els somnis troben la seva arrel en el Crist.

Gaudí, la Sagrada Família, el seu somni, el de Jesús, el teu.... acceptes la invitació?


* Més informació:
http://www.delejovebcn.com/

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.