Vés al contingut

Imatge eliminada.

La setmana passada, una delegació de la província coreana de North Gyeongsang va visitar el col·legi Claret de Barcelona com a centre de referència en la reducció del fracàs escolar.

“La nostra escola, gràcies a tota una sèrie de canvis i millores pel que fa a l'organització interna i a l'atenció de l'alumnat i les famílies, ha aconseguit ens els darrers anys reduir el fracàs escolar fins a l'1%”, afirma la direcció del Claret.

La delegació estava formada per 1 representant del departament provincial d'Educació de Gyeongsangbuk-do, 2 directors, 8 inspectors i inspectores d'educació i 9 professors i professores de batxillerat. També els acompanyava Hyounju Esther Pak, que va fer d'intèrpret.

La visita va arrencar amb una presentació de l’escola i el seu projecte educatiu a càrrec de Xavier Melgarejo, Vicenç Barceló i Robert Vilella. Xavier Melgarejo va exposar detalladament les diferent estratègies que s'havien implantat a l’escola amb l'objectiu de millorar els resultats educatius i reduir les taxes de fracàs escolar, fent-ne partícips els oients i intercanviant-hi opinions. En acabar, es va dur a terme una visita a l'edifici vell i es va entrar en una classe de 3r d'ESO.

“Des de l'escola els estem molt agraïts per la visita i valorem molt positivament la trobada, que ens va possibilitar intercanviar experiències educatives amb persones del sector educatiu d'una altra cultura”, declara Xavier Melgarejo.

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.