Vés al contingut

El passat 10 de maig es va celebrar al Parc de la Ciutadella la primera cursa CorreBlau, organitzada per l’associació Aprenem i l’escola. Va ser un èxit de participació (es van exhaurir les 400 inscripcions), d’organització i de solidaritat.

L’objectiu de l’associació Aprenem (associació de famílies que treballen per aconseguir la inclusió social de les persones amb autisme) és recollir fons per impulsar projectes d’inclusió escolar per alumnat amb autisme, donar a conèixer el trastorn de l’espectre autista (TEA) i conscienciar la societat de quines són les necessitats d’aquestes persones.

La Salle Comtal ha iniciat aquest curs el projecte TEA, dissenyat per poder atendre alumnat amb autisme. A més de la formació del professorat i de l’adaptació del currículum i de les instal·lacions, un dels objectius prioritaris del projecte és participar en la formació, conscienciació i sensibilització de tota la comunitat educativa.

La cursa ha estat un clar exemple de participació i voluntariat per part de tota la comunitat del centre. Han participat en l’organització les famílies, l’AMPA i els grups de joves, alhora que han participat en la cursa l’alumnat, el professorat i els Germans de La Salle. En total, més de 80 persones de tot el centre.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.