Vés al contingut

“Ens vam adonar que a Catalunya no existia cap fira anual d’exposició de material i de serveis escolars i educatius, de manera que vam decidir de promoure-la”. Així es va gestar, en paraules del secretari general adjunt de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC), Carles Armengol, la Fira de Serveis Educatius que, organitzada per la FECC i DEP Institut -i única de les seves característiques a Catalunya-, tindrà lloc el proper 30 d’octubre (en la seva segona edició) a La Farga de L’Hospitalet de Llobregat en el marc de la 2a Jornada de Màrqueting Educatiu de la FECC.

“En la recerca constant de la qualitat educativa, volem promoure la innovació i explorar nous recursos que es puguin aplicar als processos d’aprenentatge i el funcionament de l’escola i dels seus serveis”, destaca Armengol a propòsit d’una jornada que vol ser “un espai de trobada entre els responsables de la direcció i la gestió dels centres escolars catalans i on rebre i compartir coneixements vinculats amb el màrqueting educatiu com a un dels pilars en l’àmbit de la gestió”.

La Jornada de Màrqueting, que arriba enguany a la segona edició després d’una primera convocatòria exitosa, vol oferir a través de la fira “la possibilitat de presentar continguts, productes o serveis relacionats amb l’activitat de l’escola en totes les àrees”. En aquesta segona edició, a més, s’amplia l’espai, de tal manera que els participants disposaran de 600m2 on seguir conferències amb experts i tallers de diverses temàtiques, mentre que l’espai per als expositors arrencarà amb 3000m2 i la possibilitat d’ampliar-lo si la demanda ho requereix.

L’esdeveniment, que tindrà lloc des de les 9 del matí fins a les 19 del vespre, disposarà quatre hores perquè expositors i persones interessades facin contacte i sis hores de presentacions i espai per intercanviar experiències i bones pràctiques. Al web http://marketingeducatiu.cat/ s’anirà actualitzant la informació sobre l’esdeveniment.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.