Vés al contingut

Imatge eliminada.

L’advocat Miquel Mateo García ha estat nomenat pel P. Enric Puig nou Secretari General Adjunt de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) en substitució de Carles Armengol, que ha ocupat el càrrec els darrers 12 anys.

Miquel Mateo, que fins ara ocupava l’Assessoria Jurídica de la FECC –i de la qual se seguirà fent càrrec en aquesta nova etapa com a advocat en exercici- té 55 anys, està casat i és pare de dos fills. Va estudiar la primària i la secundària a l’Escola Pia Sant Antoni i és Llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona (UB) i en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Miquel Mateo ha estat el responsable de l’Àrea Administrativa i Laboral, Organització Escolar i Relacions amb l’Administració de l’Equip de Gestió de l’Escola Pia de Catalunya. També ha exercit la docència com a professor titular de batxillerat i cicles formatius a l’Escola Pia Sant Antoni i, uns anys més tard, a l’Escola Pia Nostra Senyora, de Barcelona.

L’any 2007 esdevé Responsable de l’Àrea Jurídica de la FECC, i des del 2008, assumeix la presidència de la Mesa Negociadora i de la Comissió Paritària del Conveni Col·lectiu d’Ensenyament Privat de Catalunya.

Mateo és altrament coautor del llibre de text de Geografia per a batxillerat (Ed. Ecir) i autor de l’obra La responsabilidad de los Titulares de los centros docentes por los daños causados por sus alumnos. Treball de Dret Civil. UOC.

Actualment és Patró i Secretari de la Fundació Narcís Jubany i forma part dels Consells Escolars de l’Escola Pia de Sant Antoni (Barcelona) i Verge de la Salut (Sant Feliu de Llobregat), així com membre de la Comissió d’Escolarització de Barcelona.

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.