Vés al contingut

El col·legi Jesuïtes Gràcia – Kostka està apostant per una profunda transformació de l’educació, que és el futur de les persones del barri, de la ciutat i del país. Apostar per transformar l’educació és apostar per les persones. Aquesta progressiva transformació l’estan fent en xarxa les vuit escoles de Jesuïtes Educació de Catalunya (http://h2020.fje.edu/)

El model està centrat en l’objectiu de donar un major protagonisme a l’alumne per tal que esdevingui una persona capaç d’afrontar els reptes del propi futur en un context de compromís amb la societat que l’envolta.

Aquest procés de canvi l’ha encetat el col·legi amb la Llar d’Infants. És per això que el proper 22 de gener (18.30h) el col·legi celebrarà una sessió de presentació d’aquest projecte i de l’acte d’inauguració dels nous espais d’infantil.

L’acte estarà presidit per la Regidora del districte de Gràcia de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, la consellera d’Educació del districte de Gràcia, Berta Clemente, i el director general de Jesuïtes Educació, Xavier Aragay.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.