Vés al contingut

En els darrers anys, la Formació Professional s’ha consolidat com a oferta formativa de qualitat orientada a una més directa inserció laboral. Així, ha esdevingut motor de transformació més enllà del sistema educatiu, prenent cada cop més importància la relació entre les empreses i les escoles, que d’aquesta manera poden oferir una formació de qualitat.

La diversitat de cicles formatius de què disposa el sistema educatiu actual permet escollir l’opció més adient per a cada situació, i així obtenir una titulació que facilita la progressió en el mateix sistema i la incorporació al mercat laboral.

L’Escola Cristiana de Catalunya té una presència destacada en aquesta oferta. Per la proper curs, l’oferta abasta 72 títols diferents corresponents a 21 famílies professionals, oferts per 47 centres docents ubicats en 23 municipis catalans.

Aquests centres ofereixen Formació Professional en diferents modalitats:

  • Ensenyament presencial a les instal·lacions pròpies de l’escola adaptades a les necessitats i especificitats de cadascuna de les famílies professionals.
  • Ensenyament semipresencial, modalitat on part de la formació es fa a distància.
  • Ensenyament dual, on l’alumne pot aprendre mentre treballa en una empresa del sector.

Un fet diferenciador del conjunt de centres de l’Escola Cristiana de Catalunya és el seguiment i acompanyament tutorial, que es fa no només a l’escola, sinó a les empreses vinculades, que es on realment es pot veure el fruit directe dels coneixements adquirits.

Tota l’oferta de formació professional inicial de les escoles adherides a la FECC per al proper curs està recollida en una guia que podeu consultar a través del següent enllaç.

La guia presenta dues parts:

  1. L’oferta prevista de cicles formatius per al 2015-16, que conté la relació de títols que s’ofereixen, i les escoles on és previst que es puguin cursar el curs vinent.
  2. La relació d’escoles cristianes amb oferta de FP amb les adreces de contacte corresponents.
Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.