Vés al contingut

Imatge eliminada.

Melània Gómez i Gina Solà, alumnes de 3r d’ESO del col·legi Sant Miquel de Barcelona, han estat les guanyadores del concurs La llum a les ones del futur, convocat per quart any consecutiu per l'Institut de Ciències Fotòniques, que premia un poema o un relat breu de ficció científica.

El premi consisteix que un grup de música contemporània musica els textos i, per tant, tornarem a sentir-ne a parlar el proper mes d'octubre. També n’han quedat finalistes Marc Pauchet i Alba Escarpenter, companys seus de 3r.

S'escau, a més, que el curs passat un parell d’alumnes del col·legi van guanyar el mateix premi. El jurat ha destacat que "un any més, les contribucions de Sant Miquel ens han emocionat. Us ho agraïm de debò.”

"Los poemas de Georgina Solà y de Melània Gómez son los que hemos elegido como finalistas, por parte del Sant Miquel. Por favor haz saber a todos los participantes que ha sido maravilloso recibir y leer sus historias. Nos han asombrado su madurez y su sentido crítico".

"Georgina, por la originalidad y potencia de su propuesta (¡escribir poemas en el cielo apagando y encendiendo estrellas!) y Melània, por la actualidad y la sensibilidad ante un problema como el de Nepal. Y por supuesto, por lo bien escritos que están. Pero es que lo que nos enviáis está muy bien escrito."

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.