Vés al contingut

El programa JovEmprèn, convocat pel Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià (Barcelona), fomenta els valors de l’emprenedoria i la creació d’start-ups en un context de nous models d’economia col·laborativa entre els joves dels centres de secundària de Sarrià. Promou també que aquests joves desenvolupin les seves iniciatives des de la idea fins al servei o producte, tant per crear una empresa tradicional com per a activitats vinculades a l’associacionisme, plataformes, ONG o empreses socials.

Enguany, els dos projectes premiats pertanyen a alumnes de l’Escola Pia de Sarrià i estaven vinculats a iniciatives de caire social. El primer, EMAM, de l’alumna Nuredduna Riera, ha obtingut el primer premi dins la categoria individual 3r i 4rt d’ESO amb un projecte que presenta una associació que treballa amb animals de companyia com a teràpia per a persones que pateixen diferents malalties.

El segon projecte, APA, l’han desenvolupat les alumnes Carlota Cruz i Mònica García, ha assolit el primer premi a la categoria equip de 3r 4rt d’ESO i proposava una associació d’adolescents que, amb el suport d’alguns adults, acompanya adolescents amb problemes.

Podeu veure els vídeo de les dues propostes aquí.

El tribunal que va premiar els treballs estava format per membres de Barcelona Activa, el Consell Escolar del Districte de Sarrià, la cooperativa Tàndem Social i el Centre de Sarrià. El lliurament de premis va tenir lloc el 16 de gener al Teatre de Sarrià.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.