Vés al contingut

Des de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) fem nostres les paraules que el Papa Francesc ha dedicat a aquests atacs terroristes en l’audiència de dissabte al matí a Roma. "El camí de la violència no resol els problemes de la humanitat”. En la nota oficial de condol, el Sant Pare "s'uneix amb la pregària al patiment de les famílies provades per aquest drama, així com al dolor del poble francès". El Papa Francesc "invoca Déu, Pare de misericòrdia, que aculli en la pau de la seva llum les víctimes i dispensi consol i esperança als ferits i a les seves famílies".

Els bisbes de les nostres diòcesis també han volgut manifestar que “es tracta d’uns atacs injustificables contra la humanitat sencera i davant dels quals ningú no pot romandre passiu”. I insten tots els cristians a ser, fins i tot en aquests moments tan durs, agents de pau i de concòrdia. Cap creença ni cap ideologia no poden justificar mai la difusió de cap forma d’odi homicida.

Profundament consternats pels terribles atemptats ocorreguts divendres passat a diferents indrets de París, volem manifestar la condemna més rotunda i la nostra solidaritat amb les víctimes, ferits i familiars, alhora que ens afegim a la pregària de tots els homes i dones de bona voluntat perquè el diàleg i la pau prevalguin en les nostres vides.

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.