Vés al contingut

Aquest curs té una especial significació per a la comunitat educativa del col·legi Kostka: iniciem una nova etapa i celebrem el nostre 75è aniversari!

En un llunyà any 1939, es posava en marxa l'escolania d’El Sagrado Corazón de Jesús a l'església del Sagrat Cor del carrer Casp. Aquesta escolania estava formada inicialment per 7 nens i va ser la primera promoció del que seria el col·legi Sant Estanislau de Kostka (SEK), actualment Jesuïtes Gràcia. Ja han passat 75 anys i ho volem celebrar com cal!

El primer dels actes previstos és el Concert Commemoratiu, on actuaran més de 100 alumnes de tots els cursos a partir de 3r de Primària i professors de l'Escola de Música Kostka. A més, es presentarà en primícia el nou himne del col·legi.

Aquest concert se celebrarà el proper dimecres, 4 de novembre (19.30h) a l'església del Sagrat Cor de Jesús (C. Casp, 27) de Barcelona.

D’altra banda, el 5 de novembre, el col·legi celebrarà la Primera Nit de l’Antic Alumne, que vol servir de retrobament entre antics alumnes i que es voldria institucionalitzar de manera que, any rere any, “puguem gaudir d’una Nit de l’Antic Alumne”.

Serà una nit plena de sorpreses, records i emocions que, de ben segur, afloraran amb la inauguració de l’exposició gràfica de la història de l'escola.

La trobada s'iniciarà a les 19.30h a l'auditori de l'escola i, a partir de les 21.30h, per aquells que vulguin, hi haurà un sopar de companyonia als menjadors de l'escola.

Es demana als assistents que s’apuntin a través del següent enllaç i que confirmin, o no, l’assistència al sopar.

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.