Vés al contingut

El passat 9 de maig, el col·legi Sant Josep de Sant Boi de Llobregat va celebrar la sisena Edició del Premi Ramon Valldeoriola i Soler, destinat a premiar l’excel·lència educativa dels alumnes del nivell d’Educació Secundària Obligatòria del Baix Llobregat i el Barcelonès. Els alumnes hi participen a nivell individual i no en representació del centre, i han d’acreditar una nota mitjana de 8 a tercer curs.

S’hi van inscriure per a aquesta edició un total de 112 alumnes, tot i que la participació estava restringida a 80 alumnes, els quals van ser seleccionats per millor nota. Pertanyen a 24 centres de les poblacions de Barcelona, Badalona, Esplugues, El Prat, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Torrelles de Llobregat, Sant Andreu de la Barca i Sant Boi de Llobregat.

La prova, que constava de 100 preguntes sobre matèries del currículum, es va realitzar a les instal·lacions del col·legi Sant Josep per mitjans telemàtics. L’acte acadèmic de lliurament de distincions va tenir lloc a l’Auditori de Can Massallera, sota la presidència de l’Alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i va comptar amb la intervenció de la comunicadora de BTV, Míriam Santamaria, qui va agrair i elogiar la dedicació a l’estudi, l’esforç i la constància de tots els participants i els va animar a continuar en aquesta línia en benefici d’ells mateixos i de la societat.

Els alumnes guardonats van ser Àlex Tudoras Miravet, Pol Sàrrias Ferrer i David Batet Cardeñoso, que pertanyen a l’Escola Pia de Sarrià, als Jesuïtes de Casp i a l’Escola Tecla Sala, respectivament.

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.