Vés al contingut

Aquest curs 2014-15, les escoles de la Fundació Dominiques de l’Ensenyament celebren el 10è aniversari. La Fundació va ser constituïda el 3 de setembre de 2004 i, de mica en mica, va anar acollint els diferents col·legis de la Congregació: Dominiques de l’Ensenyament (a Barcelona), Sant Domènec de Guzmán (a Tarragona), Santo Tomás (a Pamplona), Verge del Roser (a Vallirana), Santo Domingo de Guzmán (a Aranda de Duero), Santa Rosa (a Villarrubia de los Ojos) i Santa Caterina de Siena (a Vic). La missió: Educar Evangelitzant.

La celebració d’aquest 10è aniversari va arrencar el passat 3 de setembre amb un missatge que la Germana Luz Ortigosa, Presidenta del Patronat, va dirigir a totes les escoles de la Fundació.

En el missatge, va fer memòria agraïda de tot el camí viscut i va convidar a “dibuixar junts horitzons de futur, a fer realitat les línies estratègies que passen per diferents projectes: Viure la interioritat - Renovació metodològica en marxa - Desplegar l’escola multilingüe - Recrear el carisma amb creativitat - Formar nous líders...” Al final es va fer un brindis per la Fundació, sabent que és un projecte que dia a dia anem construint entre tots, germanes i laics, moguts per una passió: educar persones, persones felices.

Al llarg d’aquest curs se celebraran diferents actes i activitats adreçats tant als alumnes, com als mestres i les famílies. Es conclourà amb un Congrés que es farà a Barcelona el 29 i 30 de juny. Tots junts fem forta la xarxa de les nostres escoles i la crida “Aneu i eduqueu”.

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.