Vés al contingut

Ahir vam fer oficial, a través dels butlletins de l'Escola Cristiana, que el Secretari General Adjunt de la Fundació, Carles Armengol, deixa el càrrec. Des d'aquí, els companys li volem agrair la tasca que ha desenvolupat al llarg d'aquests 13 anys, sense oblidar el seu caràcter afable i bonhomiós, gràcies al qual ens hem sentit tant ben acollits i compresos.

Durant la seva trajectòria a la FECC, en Carles ha demostrat una passió sense límits per la feina, així com uns coneixements en l'àmbit educatiu que l'han convertit en un referent de l'ensenyament d'aquest país.

Els que hem compartit amb ell hores de treball ens sentim honrats d'haver après d'ell i d'haver gaudit de la seva amistat i sentit de l'humor.

Aquestes línies, doncs, no només volen ser una mostra d'agraïment al Carles, sinó sobretot el reconeixement dels seus companys -ja excompanys- per tot el que ens ha donat.

Moltes gràcies i moltíssima sort, Carles!

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.