Vés al contingut

El passat 3 d’octubre va tenir lloc la inauguració oficial del centenari del col·legi Sagrada Família de Santa Perpètua de Mogoda, de la congregació de les Germanes de la Caritat del Sagrat Cor de Jesús.

La celebració s’inicià amb una missa presidida pel bisbe de la diòcesi de Terrassa, Mons. Josep Àngel Saiz Meneses, i concelebrada pel bisbe emèrit de Màlaga, Mons. Ramon Buxarrais, exalumne del col·legi, i altres preveres vinculats al centre.

Continuà la celebració al teatre del col·legi amb parlaments de la Mare Haydeé Inés Francisco, Superiora General de la Congregació; P. Enric Puig, Secretari General de la FECC; Miquel Garcia, Director General de Centres Concertats i Centres Privats del Departament d’Ensenyament, i Isabel Garcia, alcaldessa de Santa Perpètua.

Completaren l’acte l’actuació del conjunt musical de professors The Gambles i de la coral d’alumnes, Coral d'Arezzo.

Posteriorment s’inaugurà l’Exposició del Centenari, ubicada a un espai creat especialment per a l’ocasió i on es reprodueix una aula d’època, amb fotos il·lustratives dels cents anys d’història del centre (amb codis QR per compartir), maniquins amb l’evolució de l’uniforme, objectes simbòlics i els nous projectes del centre.

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.