Vés al contingut

Una alumna de 1r de Batxillerat de l'escola Josep Tous de Barcelona, Júlia Canet Guillén, ha estat una de les 21 seleccionades enguany, d'entre centenars d'alumnes catalans, per participar al certamen Bojos per la Ciència 2016 Fundació La Pedrera; concretament, en el de Bojos per la Química, que tindrà lloc cada dissabte a l’Institut Català d'Investigació Química de Tarragona.

Bojos per la Ciència s’adreça als estudiants de batxillerat que mostrin interès i aptituds en el camp de les ciències i, amb aquesta iniciativa, els estudiants tenen l'oportunitat d'aprofundir en la teoria i les tècniques científiques en el diferents camps científics proposats: bioquímica, biomedicina, economia, física, matemàtiques, natura, noves tecnologies i química.

Els alumnes treballen en el propi centre, juntament amb investigadors, per experimentar com es fa ciència en un centre de recerca internacional, quelcom que els permet guanyar experiència en les últimes metodologies d'avantguarda, així com posicionar-se per a una possible carrera professional dins la branca científica escollida.

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.