Vés al contingut

“El 2 de febrer era el gran dia. Hem celebrat el nostre 75è aniversari. Una jornada plena d’activitats lúdiques i festives amb l’alumnat i el professorat: una eucaristia d’acció de gràcies, un esmorzar de pa amb xocolata, una gimcana, un animador, un DJ i un pastís final.

El diumenge 5 ha estat un dia d’agraïment a les Missioneres Cor de Maria que fa 75 anys van iniciar el seu projecte educatiu a Sant Celoni. Una exposició amb fotografies d’ahir i d’avui ens mostren la història de l’escola en imatges. Hem obert les portes de l’escola i hem compartit una estona plena d’emocions i nostàlgia, de records, de vivències... amb exalumnes, amb professorat que ja no és a l’escola, amb famílies amb fills de diferents promocions... Un dinar de germanor ha clos aquest festiu diumenge. Tot un èxit!

És l’inici d’un seguit d’activitats programades fins a final de curs. Volem que les Missioneres del Cor de Maria, alumnes i exalumnes, patronat, famílies actuals i d’anys anteriors, professorat que és o ha estat a l’escola, personal d’administració i serveis, amics i amigues... trobem un moment i un espai per celebrar i compartir l’aniversari d’un projecte educatiu que va començar 75 anys enrere. Cada acte vol ser un reconeixement i un agraïment a totes les persones que han fet i fan possible la nostra escola.

Gràcies al professorat, al Patronat, a l’AMPA i a un munt de persones que estimem l’escola és possible aquesta gran festa d’aniversari.

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.