Vés al contingut

Imatge eliminada.

Un any més, la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) convoca la Jornada de Tecnologia Educativa i Fira TIC, que enguany tindrà lloc el 8 de maig al Seminari Conciliar de Barcelona i estarà dedicada a les tecnologies educatives emergents i a l'ús dels dispositius mòbils a l'escola.

La jornada comptarà amb les ponències Aprenentatge i Tecnologia, tendències per a un canvi d'època, a càrrec de Juanmi Muñoz, i Tecnologies mòbils, pedagogia i vida escolar, a càrrec de Ferran Ruíz.

També s'hi presentaran experiències de nou centres educatius, casos d'èxit de productes i serveis tecnològics, així com sessions temàtiques sobre apps a infantil i primària, que oferirà Fer del Real; recursos per crear activitats amb tauletes i/o mòbils, a càrrec de Sílvia Soteras; què fer amb els mòbils a l'aula, a càrrec de Xavier Suñé i Azu Vázquez, i gamificació en l'educació, a càrrec d'Òscar Garcia.

Com cada any, també hi tindrà lloc la Fira TIC, que comptarà amb una bona colla d'expositors, els quals asseguraran un ampli ventall de propostes.

Al blog de la jornada trobareu la descripció de les experiències, sessions temàtiques i presentacions-casos d'èxit, a banda de la presentació dels ponents i informació ampliada i actualitzada, tant de la jornada com de la fira TIC que se celebrarà simultàniament.

[Programa - Inscripció]

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.