Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Galeria d'imatges

(Arquebisbat de Tarragona) El proper dimecres 29 es presentarà a Tarragona en un acte públic el nou projecte educatiu Estudis Superiors Internacional Tarraconense (Esit). Es tracta d'una iniciativa conjunta entre el Centre Tarraconense 'El Seminari', la Fundació Sant Fructuós, el Col·legi Sant Pau Apòstol i l’Escola Joan XXIII, que aquesta setmana han signat un conveni de constitució oficial.

El nou projecte educatiu neix amb l’objectiu d’impulsar la formació acadèmica d’alt nivell, oferir formació a empreses, organismes i col·lectius de les institucions educatives, alhora que pretén establir una plataforma de difusió de valors que tenen com a base les persones, l’estima i l’excel·lència en el treball.

Esit iniciarà la seva activitat el proper curs amb un cicle formatiu de grau superior de “Comerç Internacional” que es durà a terme al Centre Tarraconense.

La iniciativa s’ha materialitzat aquest dimarts en la signatura d’un conveni per part dels quatre representats de les entitats participants: Francesc Ortiz, Director de la Fundació Sant Fructuós; Pablo Muñoz, Director del Col·legi Sant Pau Apòstol; Joan Llatse, Director de l’Escola Joan XXIII; i Marisa Jiménez, Directora del Centre Tarraconense El Seminari.

Les entitats participants

La Fundació Sant Fructuós té com a objectiu impulsar un servei educatiu eficient amb una orientació pedagògica i amb una acció pastoral dins del marc de l’escola cristiana.

El Col·legi Sant Pau Apòstol és un centre educatiu de referència a la ciutat de Tarragona, que destaca per la innovació, la qualitat i l’excel·lència acadèmica.

L’Escola Joan XXIII té una experiència de més de 40 anys al barri de Bonavista i una vocació per la formació professional, que fan que avui sigui el centre privat concertat de més amplia oferta educativa a Tarragona.

El Centre Tarraconense “El Seminari” és un espai que acull activitats empresarials, acadèmiques, culturals, socials i pastorals de primer ordre, en un ambient d’Àtrium on poder fomentar el diàleg amb la societat, i que representa el motor del nostre projecte.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.