Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Benvolgut lector, benvolguda lectora

CatalunyaReligió.cat hem arribat als cinc anys explicant-vos cada dia l’actualitat religiosa des de Catalunya i consolidant el portal com el referent de la informació religiosa. Com també heu pogut comprovar, des d’aquest febrer hem renovat la imatge i la manera de presentar els continguts.

És un servei que oferim de franc i on molts col·laboradors hi participen gratuïtament, però per mantenir el portal actiu 365 dies l'any no n'hi ha prou amb el voluntariat.

Una associació de laics sense ànim de lucre gestiona el portal i busca els ingressos per poder retribuir els col·laboradors dedicats professionalment, els costos tecnològics i els de gestió. Les institucions religioses i les entitats patrocinadores són la principal font de finançament, i també comptem amb subvencions de les administracions públiques. Però falten més aportacions que ens facin dependre dels lectors, de vosaltres.

Per això, us convidem a contribuir-hi econòmicament amb aportacions puntuals o anuals a partir de 25 €, sumant-vos a la Xarxa CatReligió. L’import que us proposem prové del cost de producció i enviament del butlletí diari que hem calculat en uns 35 € l’any (0,11 € per butlletí), però hem ajustat la petició a una quota de 25 €.

Les petites contribucions també ens asseguren un finançament estable i poder donar continuïtat a aquest servei. A més, els membres de la Xarxa CatReligió reben un resum de les notícies més importants de la setmana i diverses vegades a l’any tenen ofertes i obsequis oferts pels nostres patrocinadors principals.

Aquest Sant Jordi és un bon moment per sumar-se a la Xarxa CatReligió. Si us hi apunteu abans del 23 d’abril us regalarem els llibres Els sis clauets màgics (àlbum infantil amb valors), de Miquel Albert Soler i Jesús i el diner, de José A. Pagola, que podreu retirar a la Llibreria Claret de Barcelona a partir de la diada de Sant Jordi. Una vegada sigueu membres de la Xarxa CatReligió, entrareu en totes les promocions que fem d’ara en endavant. Els qui ja sou membres de la Xarxa CatReligió també rebreu aquest obsequi si us acosteu a la Llibreria Claret.

Feu-vos avui de la Xarxa CatReligió aquí.

Moltes gràcies!

* Campanya limitada a existències. CatalunyaReligió.cat i Editorial Claret es reserven el dret de canviar els llibres per altres de similars en cas d’exhaurir-se. Per recollir els llibres només us heu d'acreditar amb el vostre nom i comprovaran que figura en la llista de membres de la Xarxa CatReligió per entregar-vos l'obsequi.

Imatge eliminada.Imatge eliminada.

Imatge eliminada.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.